Шукаю модель для співпраці (не агенство) one to one

Diamond Swan

Новичок
Баллы
1
Страна, город
Хорватия, Опатия
Маю час та бажання для співпраці з однією моделью у ролі чаттера. Можливий запуск моделі з нуля. (пишіть, обговоримо)
Про себе:

Доступний онлайн 24/7
Локація - ЄС
Тип співпраці - довготривалий
Характер: відповідальний, креативний, гнучкий, властний, справедливий, порядний
Розмовна: укр, ру. англ B2
Стиль роботи з мемберами.....Тут опишу своє бачення хто моя модель. Це зірка, яка не показує все що має кожному хто просить. Ні за 20, ні за 50 ні за 100. Ти королева! Або чекай свого принца або працюй у кав`ярні.
Я не клянчу копійки на купити нові трусики, сплатити спортзал. Маю час та терпіння взяти джек пот. Нехай у тебе буде 20 вірних , успішних прихильників, і десять тисяч дроч"нів по 5 баксів які платят лише за право мати тебе у своєму списку)) Стратегію адаптуємо під ситуацію. Все дуже швидко міняється. Більше про мене при особистому спілкуванні.

Про тебе ( Модель) :
Ти тримаєш слово!
Контент вчасно
Якість контенту - супер висока
Артистичність наче ти на пробах у Голівуд. Я кажу ти хвойда - висилаєш. Я кажу ти бізнес вумен - ти надсилаешь. Треба свіжа сторіз або лайв різноманітний, ти знаєш що робити)) Два промахи і ми розлучаємось. Мені не потрібен контент безперервно. Але я маю знати, що ти зі мною лізеш на скелю і в мене є страховка.
Що ти вмієш та де твоя межа? Скажу так. Ми можемо зростати разом з нашими мемберами. Самий щедрий вкаже напрям а ти обереш чи готова ти на це.
Мій стиль продажу, це коли вони платять не за контент а за право бути з тобою у чаті. ( звісно ми будемо сегментувати їх по типу, та адаптувати стиль заради прибутку)
Також мені важливо знати, що ти не скачеш від одної агенції до другої. Ми з тобою одне ціле. Віртуальні Боні і Клайд. Тож давай, сідай в авто! Ми їдемо у Майямі!

Сверху