Dreamonelove ltd (DOL)
Новичок
Доброго дня!
Мене звати Ігор, я представляю компанію DreamOneLove LTD (DOL) — міжнародну платформу для знайомств, яка понад 10 років успішно працює в сфері онлайн-комунікацій.
Ми запрошуємо до співпраці шлюбні агенції, які зацікавлені у розвитку онлайн-напрямку. Пропонуємо вигідні умови, стабільні виплати та повний супровід на всіх етапах співпраці.
[H3]Наші платформи:[/H3]
Виплати здійснюються після досягнення суми від 500 €. Після цього підписується договір, і надалі розрахунки проводяться на підставі актів виконаних робіт, погоджених обома сторонами.
Якщо у вас виникли запитання — з радістю відповім та надам усю необхідну інформацію.
З повагою,
Ігор
DreamOneLove LTD (DOL)
📧 dreamonelove.official@gmail.com
📱 +48 500 815 139 (Telegram)
Мене звати Ігор, я представляю компанію DreamOneLove LTD (DOL) — міжнародну платформу для знайомств, яка понад 10 років успішно працює в сфері онлайн-комунікацій.
Ми запрошуємо до співпраці шлюбні агенції, які зацікавлені у розвитку онлайн-напрямку. Пропонуємо вигідні умови, стабільні виплати та повний супровід на всіх етапах співпраці.
[H3]Наші платформи:[/H3]
- 🌍 Стара версія сайту: dreamonelove.com
- 🚀 Нова версія сайту: datingcom.uk
- 💬 Текстовий чат — 0,12 €
- 📞 Голосовий чат — 0,12 €
- 🎥 Відеочат — 0,12 €
- 📩 Лист — 1,20 €
- 📷 Приватне медіа (лише на datingcom.uk) — від 0,12 € до 0,60 €
- Виписка ФОП / ЄДРПОУ
- Виписка з банку з реквізитами євро-рахунку
- Копія паспорта директора агенції
- 10 фотографій дівчат для розміщення на сайті
Виплати здійснюються після досягнення суми від 500 €. Після цього підписується договір, і надалі розрахунки проводяться на підставі актів виконаних робіт, погоджених обома сторонами.
Якщо у вас виникли запитання — з радістю відповім та надам усю необхідну інформацію.
З повагою,
Ігор
DreamOneLove LTD (DOL)
📧 dreamonelove.official@gmail.com
📱 +48 500 815 139 (Telegram)