OnlyFans модель 🌱 Чесність екологічність і прибуткова співпраця вдовгу | Команда шукає модель, першій місяць продоплата 💸

Viki Win

Новичок
Баллы
1
Страна, город
Україна, Київ
Всім привіт. Мене звати Вікторія. Запрошуємо до співпраці в команду, що відноситься з особливою повагою до дівчат моделей. 🙌

На всіх посадах у нас працюють дівчата, тому Ви можете бути максимально вітвертою, не перейматися через анонімність, безпеку та потенційні зливи від чоловіків (ми знаємо, що Ви їм недовіряєте в цій роботі))

Ми не обіцяємо казкових доходів в 5-10-15 000$ з перших місяців. Якщо Ви в це вірите, мені Вас відверто жаль, це точно буде негативний досвід.

✅ Реалії на які насправді можна розраховувати.
Перший місяць поки налагоджуються процеси - до 500$ чистими на руки моделі.
Другий 1000-1500$ на руки.
Третій місяць і далі протягом першого року в середньому - 1500-3000$.

Звісно бувають винятки і хтось вистрілює швидше, ми маємо моделей з суттєво вищим особистим доходом, але краще не йти в цю сферу в рожевих окулярах з очіквванням, що саме Вам пощастить більше інших. На все треба час, а також відповідні навички і досвід.

👌 Першій місяць, після того як пройшли всі підготовчі моменти вносимо часткову предоплату, щоб Ви не хвилювались і більш впевненно себе почували.

Проводимо навчання, підримує на всіх етапах.
Закриваємо повністю все під ключ, з Вас тільки контент по детально прописаним інструкціям. З нашою дівочою підримкою це не страшно, адаптуєтесь і почнете отримувати результати набагато швидше.

Загалом на цьому все. Шукаєте агенцію з якою можна рухатись вдовгу зі справжніми результатами пишіть мені в телеграм:
@VikiWin7

Познайомимось, детально розповім про всі моменти в плані співпраці і потім приймите рішення для себе. Також розглядаємо вже моделей з досвідом, нам є чим Вас здивувати. ;)

Сверху